Nej til pesticider i grundvandet

Uanset politisk overbevisning er rent vand en essentiel del af livet. Vores hverdag er bygget op omkring vand. Formet af vand. Uden vandet, der omgiver os – havets strømninger og vandhanens rinden – ville vi ikke kunne overleve. 80 procent af vores kroppe består af vand, og to tredjedele af jordens overflade er dækket af vand: Vand er vores kultur. Vores liv.

Postevand består af en lille gruppe mennesker, der ønsker at bruge de ressourcer, vi har – vores virksomhed, vores stemme, vores fantasi – til at være med til at beskytte grundvandet. Vi tror på, at vi mennesker påvirker klimaforandringerne, og at rent drikkevand ikke er en uudtømmelig ressource. Vores grundvand skal beskyttes, hvis fremtidige generationer skal have glæde af det.

Derfor har vi i samarbejde med MØ udviklet en T-shirt og et patch med budskabet ‘Nej til pesticider i grundvandet’. For hver T-shirt eller patch solgt, planter vi et træ i Danmark til beskyttelse af grundvandet.

Brug din stemme, sig #nejtilpesticider.

Et pesticid er betegnelsen for en gift, der er beregnet til at kontrollere eksempelvis planter, der opfattes som skadelige. Pesticidernes biologiske aktivitet udgør en potentiel sundhedsrisiko for mennesker, idet mange pesticider har hormon-lignende aktivitet og er svært nedbrydelige i menneskekroppen og i naturen.

Følsomme områder med grundvand kan være i risiko for forurening fra sprøjtegifte og pesticider. En måde at beskytte disse områder på er blandt andet ved at plante træer. Træer har også andre positive effekter, som øget biodiversitet, fjernelse af CO2 fra atmosfæren, og så fungerer de som rekreative områder for mennesker.

Købs- og leveringsbetingelser:
Betaling sker på dagen for købet. T-shirts og patches bliver afsendt efter endt pre-order til levering senest den 1. februar 2020. Alle forsendelser vil blive leveret i RePacks.

Dead Stock:
Dead Stock er betegnelsen for tekstiler, der aldrig er blevet solgt eller brugt, før de blev fjernet fra salget, normalt fordi, de var overproducerede eller forældede. T-shirts og patches kan variere fra billederne, da der udelukkende bruges dead stock. Alle tekstiler er fra Berendsen.

Tekstilinformations:
T-shirts er 60% polyester og 40% bomuld. Patches er 50% polyester og 50% bomuld. Tekstilerne er certificeret Oeko-Tex standard 100. T-shirts og patches bliver screen-printet i hånden i Danmark, og der bruges udelukkende vandfarve. Der bliver kun produceret det antal t-shirts og patches, der bliver solgt.

Handelsbetingelser

Priser:
Alle priser vises i danske Kroner (DKK).

Betaling:
Du betaler med det samme og modtager din(e) bestilling(er) i januar 2020.

Annuller eller ændre bestilling:
Hvis du har brug for at foretage ændringer eller annullere din ordre, skal du skrive til info@postevand.com

Returnering:
Da vi kun laver det antal tekstiler, der bliver købt via forudbestillingen er det desværre ikke muligt returnere eller ombytte t-shirts eller patches.

Pre-order:
Forudbestilling er vores mulighed for ikke at bidrage til overproduktion. Du kan forudbestille T-shirts og patches frem til den 31 januar kl 23.59.

Tekstiler:
Der forbruges omkring 1400 liter vand til produktionen af en t-shirt. Derfor har vi valgt ikke at købe nye tekstiler, men i stedet at bruge dead stock.

Træplanting:
Vi planter træerne i samarbejde med Plant Et Træ. Der bliver plantet et træ for hver solgt t-shirt eller patch.

Beskadigede eller mistede forsendelsere:
Hvis du modtager en forkert eller beskadiget forsendelse så skriv med det samme på info@postevand.com

Privatslivspolitik:
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller køb. Personoplysninger bruges udelukkende til at gennemføre det køb, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Fotos:
Fryd Frydendahl

Instruktion:
Jonas Bang

16mm:
Khaled Mzher

Klip:
Jonas Bang

Lydoptagelser:
Goss

Lyddesign:
Jonas Bang

Fremkaldelse og scanning:
Focus Film

Design:
Barkas

Produceret af:
Postevand &
Mads Buhl Hendriksen

 Drik altid vand fra vandhanen, når du har muligheden. 
 Drik altid vand fra vandhanen, når du har muligheden. 
 Drik altid vand fra vandhanen, når du har muligheden.